Facebook oprettede i sin tid deres Business Manager, for at gøre det lettere at være flere at arbejde om én virksomhed. Det største problem med Facebooks Business Manager er, at når man logger ind som en ‘almindelig’ Facebook bruger kan interfacet godt være svært at finde rundt i. Vi har derfor lavet denne korte guide, der viser hvordan du let kan tilknytte en partner virksomhed til din virksomheds Business Manager.

Inden vi går igang er der 2 ting du skal have klar:

  1. Din Business Manager skal naturligvis være sat op. Er den ikke det, kan du følge denne guide for at få den sat op i løbet af 5 minutter
  2. Du skal have virksomheds-id’et klar på partner virksomheden. Growthor Medias virksomheds-id er 1867549753478634 (og nej, dette behøver man ikke holde hemmeligt – ellers ville vi naturligvis ikke dele det her 🙂 )
  3. Du skal have en betalingsmetode tilføjet til både din business manager konto, og din annoncekonto. Har du ikke det, vil partneren ikke modtage din invitation selvom du går igennem vores guide. For at opsætte din betalingsmetode kan du følge denne guide.

Lige så snart du har de 3 ting klar kan du gå igang.

Vær opmærksom på, at din Business Manager konto kan se anderledes ud hvis dit valgte sprog på Facebook er et andet end dansk. Til denne guide anbefaler vi at dit sprog på Facebook er sat til dansk.

 

 

1. Log ind

Du kommer naturligvis ingen vegne før du er logget ind på din business manager. Log ind på din Facebook konto, og gå derefter over til business.facebook.com.

 

2. Virksomhedsindstillinger

Når du er logget ind, vil din side ligne nedenstående billede. Klik på ‘Virksomhedsindstillinger’ oppe i højre hjørne.

 

3. Annoncekonti

Klik på ‘Annoncekonti’ i menuen til venstre.

Klik på annoncekonti

 

4. Tilknyt Partner

Klik derefter på ‘Tilknyt partner’ knappen i højre side

Tilknyt partner

 

5. Virksomheds-id

Når du har klikket på ‘Tilknyt partner’ vil du se denne pop-up. Her skal du indtaste virksomheds-id’et for partner virksomheden. Er du kunde hos Growthor Media, er vores virksomheds-id: 1867549753478634.

Indtast virksomheds-id

6. Partner adgang

Vælg hvor meget adgang du vil give til partner virksomheden. Vi anbefaler, at du gør os til Annonceadministrator, så vi hurtigt kan tage os af uventede situationer, og lave aftalte ændringer på vegne af dig (hvis du eksempelvis får en ny ansat der skal have adgang til din Facebook side eller annoncekonto).

Adgangsniveau

 

7. Din partner er nu tilknyttet!

Tillykke, din nye partner nu tilknyttet din annoncekonto. 

 

Bliver Facebook ved med at indlæse?

Hvis din side bliver ved med at indlæse, kan du følge denne sektion for at sikre dig, at partneren nu er tilknyttet.

Når du har valgt adgangs-niveauet, og klikket ‘Næste’ kan du risikere at Facebook bliver ved med at indlæse. Vores erfaring er dog, at Facebook har registreret at du har tilknyttet en partner, selvom den bliver ved med at indlæse.

For at tjekke om virksomheden er blevet registreret som partner, kan du gøre følgende:

 

8. Opdater browservinduet

Opdater dit browservindue ved at klikke ‘F5’ på Windows, eller ‘Command+R’ på Mac. Dette genindlæser hele siden. Klik derefter på ‘Partnere’.

Tjek Partnere

 

9. Virksomhed tilknyttet

Hvis alt er gået vel, skulle det gerne se ud som følgende billede. Hvis ikke det gør, kan du kontakte os på hej@growthor.dk, så kigger vi nærmere på det sammen.

Partner tilknyttet