Webshoppen NV-Holders.dk

I november 2018, opkøbte vi i Growthor Media en webshop vi så et stort potentiale i, igennem virksomhedsbørsen saxis – som i øvrigt også skrev en flot artikel om opkøbet.
Herefter er NV-Holders, naturligvis, blevet til en del af Growthor Media.

Som Facebook nørder og marketing eksperter, så vi et stort uudnyttet markedsføringpotentiale vi mente vi ville være i stand til at udnytte og derved tjene penge på webshoppen.

En anden del af grunden skal også findes i, at vi i lang tid har markedsført andre virksomheder og deres produkter, så vi synes det kunne være sjovt at insource noget af alt det effort og energi vi bruger på at få andres webshops frem i verden, på vores eget projekt.

Det lykkedes os, ret flot endda, da vi inden 1/1-2019 havde opnået følgende:

  • Halveret CPR på Google Ads.
  • Flyttet annonceringsbudget fra ikke-konverterende konverterings-kampagner på Facebook, til brand awareness-kampagner.
    • Dette skyldes at vi efter et dyk i vores data kunne se, at mange af vores kunderejser begyndte med første touchpoint på Facebook.
  • Ryddet op i uvæsentlige omkostninger til teknologi (f.eks. gratis apps til brug, i stedet for betalte apps).
  • Hævet konverteringsraten for webshoppen med 25%

Foruden ovenstående har vi lagt en klar strategi for hvor vi skal hen i 2019, og forventer at tjene endnu mere på shoppen, så vi kan gøre den til en pålidelig indtægtskanal på den lange bane.

Til de nysgerrige læsere, vil jeg også allerede nu løfte sløret for at vores populære skjorteholder, ikke er det eneste produkt vi bliver ved med at sælge på nv-holders. Vi forbereder os på at sælge alt hvad den moderne gentleman har brug for 🙂

Skal vi skabe lignende resultater for din webshop?

Ønsker du at vi skaber lignende resultater for din webshop?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest og tager en snak om hvad der kan lade sig gøre for jer.