“Er dette det rigtige niveau for mig?”

Du hører til på niveau 1, hvis du kun har en lille eller slet ingen online tilstedeværelse. Det kan være at din virksomhed bare altid har fungeret uden en hjemmeside eller sociale medier (hvis du har en fysisk lokation), men du begynder at se behovet for at komme online for at tiltrække flere kunder.

Du hører også til her hvis du har en forældet hjemmeside, der bare ikke dur i 2017. Eller hvis du har et socialt medie som Facebook, der har stået stille i lang tid, og du ikke er sikker på hvordan du skal gribe an.

Målet med dette niveau er at hjælpe dine kunder med at finde dig på nettet. Dette gøres ved at skabe en hjemmeside og/eller Facebook side eller andre sociale medier.

Hvordan kan I hjælpe mig?”

Vores udgangspunkt tages i en dybdegående snak med dig. Vi hører hvad dine problemer og mål er, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen. Derfra laver vi en skræddersyet plan til dig. Denne plan indeholder ofte også “Niveau 2 – Besøgende”, da det ikke nytter meget at have en side der ikke har nogle besøgende.

For nogle er det rigtige at få lavet en moderne hjemmeside, der gør besøgende til kunder. Andre har måske ikke behov for en hjemmeside, men blot en stærk tilstedeværelse på de sociale medier.

Vores fordel er, at vi både laver hjemmesider OG markedsføring. Så selvom du måske kan få lavet en smukkere hjemmeside et andet sted, så ved vi at man ikke tjener penge på at have den smukkeste hjemmeside. Man tjener penge på en side der gør besøgende til kunder.

Hvad benytter I?”

Til at bygge hjemmesider bruger vi oftest platformen WordPress. Faktisk er mere end 25% af alle hjemmesider i verden bygget på WordPress.

WordPress giver os mange muligheder og med denne platform kan vi bygge både store og små websites. Vi kan lave personlige sites som en simpel blog, websites til større virksomheder og webshops.

En af grundene til at WordPress er så populært er, at det er meget brugervenligt når først din hjemmeside er sat op. Hvis du eksempelvis gerne vil have en aktiv blog på din hjemmeside, kan du let tilføje nye blogindlæg uden at skulle bruge vores hjælp. Også selvom du ikke er en haj til tekniske ting.

Vi vil oftest også oprette sociale medier for dig, hvis du ikke allerede har dette. Til dette benytter vi primært Facebook og Instagram, da det er to af de største sociale medier i verden, med en kæmpe brugerflade. Dine kunder benytter sandsynligvis allerede et af, eller begge disse medier, og ved at være tilstede her, gør du det meget lettere for dem at finde dig.

Til disse medier opretter vi også grafik, som profil- og coverbilleder.

Hvordan kan jeg sikre mig at I ved hvad I laver?”

I vores Case Study del af siden, kan du se eksempler på nogle af de opgaver vi har udført. Der vil du også kunne finde nogle af de hjemmesider vi har lavet.

En af de første sider vi byggede var for et nyt bed n’ breakfast, der havde brug for et simpelt site. Siden skulle være i stand til at fortælle interesserede lidt om stedet og give dem muligheden for at tage kontakt. Denne side er et eksempel på en af de mere simple sider vi har bygget. Du kan tjekke den ud her http://sommerkær.dk

En af vores første kunder var tandlægen Nord Smil i Aalborg. Da de skulle udvide med en ny klinik i Randers, bad de os om at bygge deres nye side. Denne side skulle fungere som hovedside for begge klinikker.

Siden skulle give information om nogle af alle de behandlinger som klinikkerne udfører, samt give muligheden for at bestille en tid i en af klinikkerne. Det endelige resultat kan ses her (link)

Hvordan kommer jeg igang?”

Før du binder dig til noget som helst tilbyder vi et gratis 15-minutters strategi konsultation. “Strategi konsultation” lyder mægtig fint, men det er egentlig bare en stille og rolig samtale, hvor vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.

Formålet med opkaldet er at skabe en krystalklar vision om hvad der skal til for at tiltrække de rigtige mennesker til din virksomhed. Undervejs i opkaldet gennemgår vi nogle af de udfordringer din virksomhed står overfor, og finder sammen en løsning der kan smadre igennem udfordringerne. Efter opkaldet vil du have en klar fornemmelse af hvilken retning der er den rigtige for din virksomhed.

Du binder dig ikke til noget ved at bestille et strategi opkald. I værste tilfælde kan du tage det som en oplevelse og bruge informationen som du vil.

Udfyld formularen nedenfor og book dit uforpligtende strategi opkald.

Udfyld her