Ofte Stillede Spørgsmål

/Ofte Stillede Spørgsmål
Ofte Stillede Spørgsmål2017-06-14T09:42:46+02:00
Mister jeg min SEO, hvis jeg skifter website, hosting udbyder eller domæne?2017-11-15T10:44:25+02:00

Det korte svar: Nej, ikke nødvendigvis.

I tilfælde hvor du skifter website eller domæne er det dog ekstremt vigtigt at du husker at opsætte de rigtige 301/303-redirects, således at de gamle sider ‘peger’ på de nye sider. Det er blot en teknisk opstilling der gør at du kan bevare den optjente SEO-værdi.

I tilfælde hvor du skifter hosting udbyder, vil det have meget begrænset impact på din organiske placering. Du kan f.eks. være ude for at du skifter til en udbyder der har flere websites på samme server, hvilket kan resultere i at din side bliver langsommere. Bliver din side langsommere, kan det være uinteressant for besøgende at opholde sig dér, og dét går selvfølgelig ud over din placering, at besøgende forlader dit site.

Hvis du er nysgerrig på mere om SEO er du velkommen til at læse vores Ultimative SEO Guide til Google Optimering

Mister jeg min SEO hvis jeg skifter til jer?2017-11-15T10:42:05+02:00

Kort fortalt: Nej.

SEO betyder Search Engine Optimization. Eller på dansk: Søgemaskine Optimering. Det er et udtryk for at placere din organiske placering på Google. Med andre ord er det faktisk processen, der hedder ‘SEO’, resultatet er den placering du opnår. At den er organisk, betyder at den er – i mangel på bedre ordvalg.

Det væsentlige er her, at du ikke forvirrer din organiske søgeplacering (opnået vha. SEO) med annoncer som du betaler for – via Google AdWords. Det har nemlig intet med SEO at gøre.

Hvis du er nysgerrig på mere om SEO er du velkommen til at læse vores Ultimative SEO Guide til Google Optimering

Hvilken teknologi/platform benytter I til websites?2018-01-07T15:58:07+02:00

Selvom mulighederne er mange, laver vi kun websites på én platform: WordPress

I langt de fleste tilfælde – i særdeleshed for mindre virksomhed – er et WordPress site tilstrækkeligt.

Selv i de tilfælde hvor man ønsker at sælge produkter online, altså at have en webshop, kan man tilpasse WordPress, bl.a. ved hjælp af pluginnet ‘WooCommerce’.

Dette anbefaler vi for at holde omkostninger ifm. udvikling helt i bund, så man kan bruge sine penge på mange andre spændende ting end et obligatorisk website!

Laver I andet end Facebook?2017-08-01T21:48:31+02:00

Ja!

Foruden facebook leverer vi også alle traditionelle marketing-services så som AdWords og SEO.